OSM Nowy Sacz
OSM Facebook OSM szukaj na stronie

Szukaj

OSM Certyfikat IFS - produkcja przetworów mlecznych

Aktualnosci OSM

2018.12.14

Certyfikat IFS - produkcja przetworów mlecznych

Dla produktów oraz zakresów technologicznych z kategorii: 4 - Produkty mleczne / B, C, D, E, F.

Mleko pakowane w woreczki PE, butelki PET, jogurt, maślanka, kefir, śmietana i śmietanka pakowana w butelki PET i kubki PS, sery twarogowe pakowane w folie VACUM, pergamin i wiaderka PP, bundz pakowany w folię PA/PE, masło i bryndza pakowane w laminat, serki wędzone pakowane w systemie MAP i VACUM i inne serki typu fromage, bryndza, ziarnisty pakowane w kubkach PS w tym serki w posypkach przypraw pakowane w folię PA/PE (pasteryzacja, homogenizacja, ukwaszanie, fermentacja, solenie, wędzenie, chłodzenie, krojenie, mieszanie, dojrzewanie, butelkowanie).

  1. certyfikat IFS 
OSM Certyfikat IFS - produkcja przetworów mlecznych